Radio Bubamara

Radio Bubamara

Makedonski Radio Stanici

Radio Bubamara vo Zivo

Radio Bubamara je popularna radio stanica sa sedištem u Makedoniji, koja emituje program isključivo na makedonskom jeziku. Stanica nudi visokokvalitetno programiranje uz impresivnu brzinu prijenosa od 320 kbps i koristi mp3 kodek kako bi osigurala kristalno čist zvuk za svoje slušaoce. Sa svojom ogromnom lepezom emisija i muzičke ponude, Radio Bubamara je nezaobilazan za sve koji žele da ostanu povezani sa svojim makedonskim nasleđem ili jednostavno traže nove i uzbudljive sadržaje.

Radio Buba Mara je osnovan 1994. godine. Samo ime ima veoma bogato i široko simboličko značenje. Njen „govor“ se čuje i čuje. Njen iznenadni dolazak među ljude uvek je dočekan sa radošću, a kroz njenu slobodu i spokoj (u letu i sletanju) čovek se izražava kao slobodan, miran i zadovoljan životom, vremenom koje živi, uspostavljenom ravnotežom između svog unutrašnjeg i unutrašnjeg. spoljašnji svet. Savršenstvo potvrđuje i sedam tačaka koje „nosi“ na svojim krilima, s obzirom na to da je broj 7 pre svega simbol savršenstva.

Tajna ogromnog uspeha je u angažovanju čitave armije lobista, istražitelja, partijskih vojnika, špijunske službe i drugih slobodoumnih faktora koji su pritiskali građane da pamte samo frekvenciju 105,2 FM i slušaju što više.