Antenna 5

Makedonski Radio Stanici

Antenna 5 Skopje - Slusaj online

Antenna 5 je radio kanal sa sedištem u Skoplju. Kanal se može čuti iz skoro svakog zemaljskog regiona Makedoniji. Pored toga, ako želite, možete da slušate kanal sa mnogih platformi koje vam omogućavaju da slušate radio preko interneta, sa opcijom za slušanje Antenna 5 na mreži.

Antenna 5 je radio kanal koji emituje program na makedonskom jeziku i okuplja sadržaje koji obuhvataju mnoge kategorije kao što su vesti, programi i pozorište. Zahvaljujući preostaloj naprednoj infrastrukturi, koja je počela da se emituje 4. oktobra 1994. godine, može se slušati iz cele Makedonije. Pored toga, uz Antenna 5 direktne prenose na našoj veb stranici, možete pristupiti emisijama ovog kanala onlajn sa bilo kog mesta u svetu. Na ovaj način, osim što emituje iz cele Makedonije, može se lako slušati i iz celog sveta.

Zahvaljujući emisijama pripremljenim na različite teme, oni koji žele da slušaju govore i zabavne programe mogu se informisati o temama koje se obrađuju u ovim emisijama slušajući Antenna 5 na radiju. Ako se pitate šta se dešava u svetu u bilo koje doba dana, možete slušati aktuelne vesti kad god želite na ovom radiju. Na ovaj način možete da slušate vesti iz svog vozila bez uključivanja televizora. Zahvaljujući razgovorima o istoriji, možete slušati šta se pitate o našoj istoriji. Direktni prenosi Antenna 5 , koji na ovaj način emituju informativni program, dopadaju svima.